Tunel de decontaminare la UPU Cluj: "Mulțumim, CERT Transilvania!"

Tunel de decontaminare la UPU Cluj: "Mulțumim, CERT Transilvania!"
| Foto: Facebook/UPU Cluj

Voluntarii CERT Transilvania au făcut o poartă de dezinfectare pentru medicii de la UPU Cluj-Napoca.

"Mulțumim CERT Transilvania pentru sprijinul acordat în lupta împotriva Covid-19!", este mesajul postat pe pagina de Facebook UPU Cluj.

Dispozitivul de decontaminare fost amplasat începând de ieri la intrarea UPU Cluj și va oferi medicilor care luptă în linia întâi o protecție sporită împotriva COVID-19.

„Aceasta este prima poartă de decontaminare, executată exclusiv de către voluntarii CERT Transilvania. Dispozitivul creat de noi a trecut cu brio testele făcute de personalul medical și de aceea am decis să intensificăm eforturile pentru a produce și distribui acest sistem de decontaminare către toate unitățile medicale din Cluj-Napoca și, în măsura capacităților de producție, către spitalele din țară.
Rămâneți alături de noi, vom reveni in scurt timp cu toate detaliile.
Contăm pe sprijinul vostru pentru a realiza cât mai multe astfel de dispozitive. Donează cu cardul pe https://cert-transilvania.ro/donations/ sau prin transfer bancar în contul Asociației CERT-Transilvania RO36BTRL01301205109280XX , cu mențiunea #SOLIDARI. Arată că îți pasă!", au scris reprezentanții CERT pe Facebook.

Comenteaza