"U" Cluj, pe picior de egalitate cu FCSB la puncte, în clasamentul Superliga

"U" Cluj, pe picior de egalitate cu FCSB la puncte, în clasamentul Superliga

După etapa cu numărul 12 din Liga 1, când Universitatea Cluj a remizat pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 1-1, "studenţii" au acelaşi număr de puncte cu FCSB. 

Clujenii au ajuns la patru meciuri fără eșec în campionat de când a venit Eugen Neagoe ca antrenor și ocupă locul 14 în clasament, cu 11 puncte acumulate.

Acelaşi număr de puncte îl are şi FCSB, însă Neagoe nu se declară mulţumit după egalul de la Botoşani. "Sunt pe undeva bucuros pentru că am dominat-o pe Botoșani în mod clar, dar, din păcate, nu sunt mulțumit de rezultat, cred că meritam să câștigăm", a declarat antrenorul lui "U" Cluj, la finalul partidei. 

Acesta a spus că la meciul cu Hermannstadt aşteaptă o susţinere maximă din partea suporterilor de la Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj Arena. "Mi-aș dori și cred că băieții merită o susținere puternică. Cred că vor fi peste 20.000 de suporteri.

Ne este dor să jucăm acasă. Și eu abia aștept să vină ora jocului, pentru că nu am apucat să evoluăm acolo de când sunt eu", a adăugat Eugen Neagoe, la finalul meciului cu FC Botoşani. 

Clasament Superliga României: "U" Cluj, acelaşi număr de puncte cu FCSB, în Superliga

Comenteaza