“U” Cluj renunță la un internațional. Jucătorul își caută un nou angajament

“U” Cluj renunță la un internațional. Jucătorul își caută un nou angajament
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Costel Enache a decis să nu mai apele la serviciile unuia dintre fundașii din lotul său, iar jucătorul este în căutarea unui nou contract.

“Șepcile roșii” pregătesc strategia pentru partea secundă a sezonului, iar mai mulți jucători nu mai fac parte din planurile antrenorului. După Bogdan Barbu care a ajuns la Rapid, “studenții” vor renunța și la un fundaș, care a fost o prezență constantă în ultimul sezon și jumătate.

Este vorba despre Miguel Inacio, ultimul supraviețuitor al “coloniei portugheze” adusă de Octavian Moraru la începutul stagiunii precedente. Apărătorul în vârstă de 25 de ani a sosit mai târziu la reunire, iar în prezent se pregătește separat față de restul colegilor. Mai mult, lui Inacio i s-a transmis că poate să își caute un nou angajament.

Convocat și la naționala Angolei în perioada în care a evoluat pentru Universitatea Cluj, fundașul a evoluat de 32 de ori pentru “Șepcile roșii”, reușind să ofere 4 pase decisive.

În plus, tânărul Denis Mâneran, care a strâns 12 apariții și două goluri în prima parte a sezonului s-a întors la echipa U19 a clubului.

Comenteaza