Caz şocant în judeţul vecin Clujului: Un adolescent de 17 ani a violat o bătrână de 71 de ani

Caz şocant în judeţul vecin Clujului: Un adolescent de 17 ani a violat o bătrână de 71 de ani

Un adolescent din comuna Someş-Odorhei, judeţul Sălaj, a pătruns în locuinţa unei femei de 71 de ani din sat, pe care a bătut-o şi a violat-o. Suspectul a fost ulterior identificat de poliţiştii din Jibou şi a fost reţinut. Acesta urmează să fie arestat pentru 30 de zile.

"La data de 2 octombrie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 17 ani, bănuit că ar fi comis infracțiune de viol.

În fapt, la data de 1 octombire, ora 23:28, o femeie, în vârstă de 71 de ani, din comuna Someș-Odorhei, a sesizat poliția, prin 112, cu privire la faptul că, în aceeași seară, o persoană necunoscută a pătruns în locuința sa, a agresat-o și a violat-o, după care s-a făcut nevăzut.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou s-au deplasat imediat la fața locului și au demarat cercetările în vederea stabilirii situației de fapt, identificării autorului și dispunerii măsurilor legale, pentru comiterea infracțiunii de viol.

În urma investigațiilor de specialitate și a probatoriului administrat, ieri, 2 octombrie, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de un tânăr de 17 ani, din comuna Someș-Odorhei.

Față de acesta, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 3 octombire, să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile. În cauză, se continuă cercetările în vederea administrării întregului probatoriu și finalizării urmăririi penale.

Facem precizarea că, pe tot parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de toate drepturile și libertățile prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", au transmis poliţiştii din Sălaj, potrivit sportulsalajean.ro

Comenteaza