Un ambulanţier infectat cu Covid-19 s-a sinucis. Vina că şi-a expus familia la infectare a fost prea grea

Un ambulanţier infectat cu Covid-19 s-a sinucis. Vina că şi-a expus familia la infectare a fost prea grea
| Foto: observatornews.ro

O tragedie a avut loc duminică la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, unde un bărbat infectat cu Covid-19 s-a sinucis aruncându-se de la etaj. Bărbatul avea 57 de ani și era ambulanțier.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Reprezentanții spitalului au declarat pentru presa locală că bărbatul avea o stare bună, prezentând doar o tuse ușoară. Mai mult, nu avea afecțiuni de natură psihică sau alte boli grave. Pentru că nu se simțea rău, el a solicitat să fie externat și să urmeze tratamentul acasă. La scurt timp după ce asistenta ar fi plecat să-i facă formele de externare, omul s-a dus la baie și a comis gestul extrem.

Duminică, 18 octombrie, ambulanţierul a povestit unui coleg de salon că se simte vinovat pentru că şi-a expus familia la pericolul infectării cu COVID-19. Înainte de a se arunca în gol, se pare că bărbatul le-ar fi spus colegilor de salon că nu vrea să-și expună familia și "să nu fie acuzat nimeni, pentru că nimeni nu este de vină". Apoi a mers la baia salonului şi s-a aruncat pe geam de la etajul trei. În urma impactului, bărbatul a murit pe loc.

Potrivit Cronica de Teleorman, bărbatul era din Alexandria și lucra ca șofer pe ambulanță la o clinică de dializă.

Din primele informații, pacientul s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al spitalului, pe fereastra de la baie. Fusese internat vineri după-amiază, după ce a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza