Un elev din Cluj-Napoca a câștigat emisiunea „Românii au talent”. Care este povestea lui Darius Mabda

Un elev din Cluj-Napoca a câștigat emisiunea „Românii au talent”. Care este povestea lui Darius Mabda
| Foto: cancan.ro

Darius Mabda, un elev din Cluj, este noul câștigător al ediției de anul acesta al emisiunii „Românii au talent”

Seara trecută a fost una magică pentru Darius Mabda, deoarece acesta a reușit să îi impresioneze pe toți cei de acasă, câștigând, astfel, premiul cel mare al emisiunii „Românii au Talent”. Dansatorul are o poveste de viață incredibilă, oferindu-le tinerilor din ziua de azi un exemplu demn de urmat încă de la o vârstă atât de fragedă.

Darius Mabda are 13 ani și este din Oradea, însă în acest moment își petrece majoritatea timpului la Cluj-Napoca, deoarece a ales să urmeze cursurile unui liceu de coregrafie. Tânărul a venit la preselecții în fața juraților cu un număr impecabil de dans, obținând imediat patru de „DA”, dar și un Golden Buzz din partea lui Mihai Bobonete.

După seara trecută, oamenii și-au dorit să știe cine este cu adevărat băiatul de 13 ani din Oradea care a câștigat marele premiu. Pe contul oficial de Facebook al emisiunii de pe Pro TV a apărut un videoclip în care Darius vorbește despre începuturile sale, dar și despre dorințele sale de viitor. Băiatul a început să cocheteze cu dansul de la o vârstă fragedă, iar la vârsta de 8 ani a început să participe la tot felul de concursuri de dans.

În prezent, câștigătorul concursului de talente este nevoit să stea departe de părinții săi, locuind într-un internat din Cluj-Napoca, deoarece este elev al Liceului de coregrafie și artă dinamică „Octavian Stroia”. Părinții au făcut tot posibilul să îl susțină, chiar dacă uneori au existat și momente mai dificile. Tatăl băiatului nu mai lucrează de ceva vreme, fiind aflat la pensie, iar mama acestuia ocupă postul de secretară într-o firmă de construcții.

„Mi-a fost teamă că nu se va acomoda. Am vrea şi să îl supraveghem mai mult. E greu pentru că nu e lângă noi. Dar se descurcă. Vrea să muncească pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte”, a declarat mama sa, Daciana Mabda.

Darius Mabda recunoaște că petrece destul de mult timp pe zi antrenându-se și învățând diferite tehnici. Acesta a declarat că uneori se întâmplă să uite de timp și să își dea seama că a stat în sala de repetiții chiar și patru ore. În momentul în care a aflat că este marele câștigător al sezonului 12 al emisiunii „Românii au Talent”, băiatul s-a bucurat enorm, deoarece a simțit că oamenii de acasă i-au apreciat coregrafia din marea finală, coregrafie pe care a creat-o de unul singur.

Tânărul de 13 ani are planuri mari de viitor, tocmai de aceea își dorește să muncească și să se dezvolte din ce în ce mai mult. Darius speră ca într-o zi să ajungă pe cele mai mari scene din lume, reprezentând România cu capul sus.

„Cel mai mare vis al meu, dacă voi fi balerin, este să ajung la Teatrul Balşoi, din Moscova, iar dacă o să merg pe dans contemporan, vreau să ajung în Canada”, a explicat Darius, potrivit cancan.ro.

Comenteaza