Un fost jucător al Universității Cluj a murit la doar 51 de ani

Un fost jucător al Universității Cluj a murit la doar 51 de ani

Universitatea Cluj e în doliu. Clubul ”studențesc” din Cluj-Napoca a anunțat că fostul ei jucător Adrian Cocan a încetat din viață la 51 de ani.

Fostul fundaș a evoluat pentru ”Șepcile roșii” în sezonul 1992/1993, atunci când ”U” se clasa pe locul 11 în Divizia A, conform Liga 2. Cocan a decedat, anunță Sticla Arieșul Turda (SAT), club din Liga 3.

”Fostul jucător al Universității Cluj, Adrian Cocan, s-a stins din viață la vârsta de 51 de ani. Acesta a îmbrăcat tricoul alb-negru în sezonul 1992/1993. Întreaga familie “U” regretă dispariția sa. Clubul nostru transmite condoleanțe familiei și celor apropiați”, este mesajul clubului Universitatea Cluj.

”Veste tristă pentru suporterii turdeni. A încetat din viață fostul fotbalist Adrian Cocan (infarct miocardic), un produs 100% al centrului de copii și juniori de la Turda, care a ajuns ulterior în prima ligă a fotbalului românesc, fiind unul dintre jucătorii turdeni emblematici, prin seriozitate și dăruire pe terenul de fotbal. Suntem alături de familia greu încercată de acest tragic eveniment”, a anunțat SAT.

Cocan a mai jucat în cariera sa la Corvinul Hunedoara, Gloria Bistriţa şi CFR Cluj. În ultima vreme, fostul fotbalist a fost educator la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă Gavroche. Directorul Direcției Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj a transmis condoleanțe.

„Adrian Cocan, fotbalist la Universitatea Cluj, Corvinul Hunedoara, Sticla Arieșul Turda, a încetat din viață la doar 51 de ani. Colegii din DGASPC Cluj, unde Adi lucra ca educator, sunt alături de familia acestuia și regretă profund dispariția sa prematură.

S-a dedicat în ultima perioadă unui scop nobil, munca cu cei mici de la Centrul Gavroche, unde, împreună cu Stelian Gherman, fost fotbalist la "U" Cluj; au făcut o excepțională muncă de echipă, la fel ca pe teren. DGASPC, "U" Cluj și suporterii echipei plâng și se roagă pentru sufletul acestui coleg minunat”, spune Tămaș.

Comenteaza