Un fost jucător al Universității Cluj se ocupă acum de aspectul și calitatea mâncării într-un club de golf din Statele Unite

Un fost jucător al Universității Cluj se ocupă acum de aspectul și calitatea mâncării într-un club de golf din Statele Unite

Un fotbalist care a trecut atât prin curtea “Șepcilor roșii”, cât și prin cea a lui Dinamo a ales un traseu diferit față de majoritatea fotbaliștilor care se retrag din activitate.

După ce își încheie cariera, cei mai mulți jucători aleg să devină antrenori sau să lucreze în funcții de conducere în interiorul cluburilor. Nu este și cazul lui Sergiu Costea, cel care a ales un traseu total diferit. Fostul mijlocaș originar din Cluj-Napoca, trecut și pe la “U” și pe la Dinamo, a ales cu totul alt traseu. Costea se ocupă de aspectul și calitatea mâncării într-un club de golf din West Palm Beach, Florida. Totuși, fostul fotbalist nu a putut sta departe de teren și în timpul liber este și antrenor particular de fotbal.

“E alta viața aici. Viața nu e scumpă aici, ca în California sau New York, dar nici cea mai ieftină. Lucrez ca antrenor particular de fotbal, în perioada aceasta mai puțin, că e cu pandemia aceasta. E bine pentru mine, fac ceea ce știu. Și mai am un job, lucrez la un golf club, unde vin oameni cu bani să joace golf și eu mă ocup ca mâncarea să arate bine, calitatea și aspectul să fie la cote înalte. E bine aici. Soția mea e americancă, aici e familia mea”, a spus Sergiu Costea pentru ziare.com.

De-a lungul carierei, mijlocașul a evoluat pentru Dinamo 2, Universitatea Cluj, Gloria Bistrița și Unirea Alba Iulia.

Comenteaza