Un fost selecționer, anunț șoc înainte de baraj: “La Cluj nu se doreşte sub nicio formă revenirea lui U în prima divizie”

Un fost selecționer, anunț șoc înainte de baraj: “La Cluj nu se doreşte sub nicio formă revenirea lui U în prima divizie”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Simbol al lui Dinamo, dar și fost antrenor al “studenților”, Cornel Dinu susține că echipa clujeană nu au nicio șansă de a reveni în elita fotbalului românesc.

După ratarea promovării directe, Universitatea Cluj își îndreaptă speranțele către baraj, acolo unde se duelează cu Dinamo. Totuși, simbolul echipei din capitală și fost antrenor al “Șepcilor roșii”, Cornel Dinu, susține că nu se dorește revenirea “studenților” în prima ligă, situția având legătură cu rivala din oraș, CFR.

“Sunt două aspecte de luat în calcul. Primul e legat de faptul că din punct de vedere al jocului şi al capacităţii de organizare al jocului, Dinamo e superioară Universităţii Cluj, dar lucrul care mă face aşa... Sigur, îmi doresc ca Dinamo să nu retrogradeze sub nicio formă.

La Cluj nu se doreşte sub nicio formă revenirea lui U Cluj în prima divizie. E o crimă! Cu excepţia primarului Boc, nimeni nu-şi doreşte. Ştiu precis ce spun şi îmi asum. 

(n.r. - De ce?) Pentru că aşa e românul, să moară capra vecinului. Să fie doar CFR-ul (n.r. - în Liga 1). Dacă punem în balanţă, istoric, CFR cu U Cluj, oameni care s-au identificat cu U Cluj au sărit în barca cealaltă. Nepermis, din punctul meu de vedere. Nu sunt de acord cu trădarea, dar, din păcate, ne caracterizează”, a spus Dinu la Orange Sport.

Comenteaza