Un tânăr care a ieșit dintr-un centru de plasament NU găsește chirie în Cluj-Napoca. Proprietarii nu vor contract la ANAF

Un tânăr care a ieșit dintr-un centru de plasament NU găsește chirie în Cluj-Napoca.  Proprietarii nu vor contract la ANAF

Robert are 23 de ani și este student la Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj. Până acum a locuit la un centru de plasament, însă a venit timpul să caute chirie. Proprietarii nu vor contract la ANAF. 

„Bună ziua, 

Mă numesc Robert, am 23 de ani și sunt student la Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj. 

Menționez faptul că am locuit la centru de plasament și săptămâna trecută am ieși din centru, sunt pe propriile picioare. Primăria Cluj, prin DASM, are un proiect care subvenționează chiria, adică care plătește timp de trei ani de zile chiria tinerilor care au ieșit din centrele de plasament cu scopul de a-i integra mai bine social. 

Am încercat să discut cu mai mulți proprietari despre acest proiect, însă nu au fost de acord pentru că presupune să fie înregistrat contractul de închiriere la ANAF, extras CF a imobilului, cont bancar unde să vireze banii pentru chirie din partea primărie Cluj lunar și  copie după buletin. Mulți când au auzit acest lucru nu au fost de acord pentru că nu doresc să se ,,amestece cu statul”. 

Vă cer sprijin în mod respectuos, dacă cunoasteti un proprietar în Cluj unde sa fie de acord să-i se plăteasca chiria de catre Primaria Cluj și să dea actele necesare pentru a trimite lunar banutii. Bugetul maxim: 1850 de lei - chiria și cheltuielile. 

Caut în zona Gruia, Gheorgheni, Grigorescu.. 

Număr de telefon: 0744182559. 

Vă mulțumesc, anticipat!”, a transmis Robert Isztoica. 

Comenteaza