Una dintre fetele dispărute de la Centrul pentru Copii Cluj-Napoca a fost găsită

Una dintre fetele dispărute de la Centrul pentru Copii Cluj-Napoca a fost găsită

Două minore în vârstă de 14 ani au fost date dispărute după au plecat, luni seara, de la Centrul pentru Copii din municipiul Cluj-Napoca și nu s-au întors.

"La data de 15 august 2022, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că, Covaci Crenguța Maria, în vârstă de 14 ani, din comuna Bobâlna și Lingurar Domnica, în vârstă de 14 ani, din comuna Surduc, județul Sălaj au plecat de la Centrul pentru Copii, din municipiul Cluj-Napoca, la aceeași dată, în jurul orei 20.10 și nu s-au întors până în prezent", au transmis, marți, reprezentanții IPJ Cluj.  

Miercuri polițiștii au anunțat că una dintre fete a fost găsită: "Minora LINGURAR DOMNICA, mediatizată în cursul zilei de ieri a fost depistată de polițiștii dejeni. Din primele verificări nu a fost victima vreunei infracțiuni".

Este căutată în contiunuare COVACI CRENGUȚA MARIA. Semnalmentele minorei sunt: – înălțime aproximativă - 1,65 m, constituție robustă, forma feței ovală, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt.

La momentul plecării aceasta purta un tricou alb cu imprimeu în partea de sus, fustă lungă mulată, de culoare albă, cu imprimeu negru, șosete roz, șlapi negri.

Comenteaza