Video Ungureanu se vrea primar în locul lui Boc la Cluj. VEZI lista candidaților USR PLUS

Ungureanu se vrea primar în locul lui Boc la Cluj. VEZI lista candidaților USR PLUS

Deputatul Emanuel Ungureanu a fost desemnat drept candidat al alianței USR PLUS la Primăria Cluj-Napoca pentru alegerile locale programate în septembrie. Până acum, avocatul Dan Codrean și-a mai anunțat candidatura la primărie, din partea PRO România.

Terasa Hotelului Belvedere din Cluj-Napoca a găzduit, în condiții adaptate situației epidemiologice actuale, evenimentul de lansare a candidaților Alianței USR-PLUS din județul Cluj.

Activitatea a fost deschisă de cei doi semnatari ai protocolului de colaborare în alegerile locale, Sergiu Hossu, președinte PLUS Cluj, candidat la Consiliul Local Cluj-Napoca, și Cătălin Sălăgean, președintele USR Cluj, candidat la președinția Consiliului Județean.

A urmat prezentarea lui Emanuel Ungureanu. Au fost prezentați celor prezenți la eveniment candidații alianței la funcțiile de primar din municipiile și orașele județului, dar și din comunele aparținând zonei metropolitane Cluj-Napoca.

Au luat cuvântul Daniela Dolha, candidatul alianței la Primăria Câmpia Turzii, Alexandrina Haranguș, candidat la Primăria Dej, Carol Szasz, candidat la Primăria Gherla, Andrei Suciu, candidat la Primăria Turda, Daniela Pantea, candidat la Primăria Gilău, Flaviu Udrea, candidat la Primăria Florești, Gabriel Barz, candidat la Primăria Baciu, Nicolae Borca, candidat la Primăria Jucu.

Aceștia au misiunea de a duce viziunea USR PLUS de modernizare a României în administrația din orașul în care candidează. “În fiecare dintre ele, și în tot județul Cluj vom lupta pentru administrații mai transparente, eficiente, care să slujească cetățenii”, a transmis conducerea filialei.

Ceilalți candidați ai USR PLUS la primăriile din județ

Iosif Dorian – Ciurila
Ioan Marcu- Beliș
Ioan Crișan – Poieni
Bogdan Brudașcă – Ciucea
Daniel Sorin Bob – Mica
Călin Rășinar – Mărgău
Popa Ciprian – Băișoara
Ciubăncan Marin – Cuzdrioara
Marius Maier – Cojocna
Beniamin Lazăr  – Aghireșu
Septimiu Mărginean – Tritenii de Jos
Victor – Cristian Jirebe – Călărași
Dumitru Ciota – Săcuieu
Marian Roșu – Mărișel
Mariana Șerban – Sânpaul

Camera Deputaţilor a adoptat proiectul privind stabilirea datei alegerilor locale din 2020. Data desfăşurării alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale se stabileşte în ziua de duminică, 27 septembrie, pentru consiliile locale ale comunelor, oraşelor, municipiilor, pentru primari, consiliile judeţene şi preşedinţii consiliilor judeţene.

Alt avocat, candidat la primărie

Avocatul și mediatorul Dan Codrean, care are aceeași profesie ca actual edil, Emil Boc, a fost desemnat drept candidat al grupării politice PRO România la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca. Codrean a ocupat și funcția de subprefect al județului Cluj.

Comenteaza