Universitatea Cluj va juca primele meciuri „acasă” la Mediaș. Când revin „studenții” pe Cluj Arena

Universitatea Cluj va juca primele meciuri „acasă” la Mediaș. Când revin „studenții” pe Cluj Arena
| Foto: FC Universitatea Cluj

După ce au așteptat 7 ani să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, fanii Universității Cluj trebuie să mai aștepte câteva etape până vor putea să-și vadă favoriții jucând pe Cluj Arena. 

„U” Cluj va disputa partidele de "acasă" din etapa a 2-a, cu Universitatea Craiova, respectiv a 4-a, cu FC Petrolul Ploiesti, din SuperLigă pe stadionul din Mediaș:

Etapa 2: FC Universitatea Cluj vs. Universitatea Craiova -> Mediaș (24.07.2022, ora 18:30)
Etapa 4: FC Universitatea Cluj vs. Petrolul Ploiești -> Mediaș (06/07.08.2022)

IMPORTANT: Accesul abonaților la partidele de la Mediaș se va face astfel: posesorii de abonamente la Peluză și Tribuna 2 vor avea acces la Tribuna 2 a stadionului din Mediaș; posesorii de abonamente la Tribuna 1 vor avea acces la Tribuna 1 a stadionului din Mediaș.

Biletele pentru cele două partide pe care le vom disputa la Mediaș vor avea prețul general de 15 lei, indiferent de tribună.

Primul meci din acest sezon pe Cluj Arena va fi cel împotriva Sepsi OSK din etapa a 6-a, programată în 20/21.08.2022, în funcție de condițiile în care se va prezenta gazonul, relatează fcucluj.ro.

Situația nu este o noutate pentru „studenți”, care la fiecare început de sezon sunt nevoiți să-și dispute primele meciuri considerate „acasă” pe o altă arenă, deoarece pe Cluj Arena se organizează festivalul de muzică electronică Untold.

Comenteaza