Video UNTOLD à la Cluj :) Fost șef al Gărzii de Mediu: ”Să te poţi plimba liniştit printr-un parc curat, la numai două zile după ce a fost călcat de 400.000 de oameni, chiar e de poveste"

UNTOLD à la Cluj :) Fost șef al Gărzii de Mediu: ”Să te poţi plimba liniştit printr-un parc curat, la numai două zile după ce a fost călcat de 400.000 de oameni, chiar e de poveste"
| Foto: https://www.facebook.com/OctavianBerceanuUSR

Oraşul Cluj-Napoca a fost dat ca exemplu pentru Bucureşti după festivalul UNTOLD. Octavian Berceanu, fostul şef de la Garda de Mediu, a remarcat că deşi au trecut prin Parcul Central din oraş peste 400.000 de oameni, în urmă cu câteva zile, parcul e deja curat. 

Octavian Berceanu a postat, marţi, pe pagina sa de Facebook, două mesaje cu referire la Festivalul Untold din Cluj, precizând că se află în Parcul Central Cluj-Napoca.

"Mulţumesc UNTOLD pentru lecţia asta de ce putem face dacă ne dorim să generăm prosperitate în jurul nostru şi fericire, uite că Untold a reuşit. Şi migala oamenilor de a aduce parcul la condiţii normale e admirabilă. Mulţumesc mult UNTOLD", şi-a încheiat Berceanu Postarea. 

Un clujean spune că mare parte din laudele acestea ar trebui să meargă şi spre angajaţii Rosal. Cureţenia "de poveste" din parc s-a întâmplat şi "datorită oamenilor de la Rosal, muncitori ţigani pe care tot îi criticați şi a celor de pe strada Cantonului". 

Referindu-se la Festivalul UNTOLD şi la curăţenia care a fost făcută după festival, Berceanu a spus că poate se întâmplă ceva bun şi prin parcurile din Bucureşti pe modelul din Cluj-Napoca.

“Sutele de artişti şi 400.000 de oameni aduşi împreună pentru muzica sunt doar o parte din povestea Untold. Festivalul a strâns oameni, în patru zile cât tot litoralul românesc în cele mai bune trei weekenduri împreună.

Şi să te poţi plimba liniştit printr-un parc curat, la numai două zile după ce a fost călcat de 400.000 de oameni, chiar e de poveste. Anul trecut organizatorii au refăcut parte din parc pe bani. Poate se întâmplă ceva bun şi prin parcurile Bucureştiului, who knows?”, a scris Octavian Berceanu.

Berceanu a precizat că organizatorii Untold au investit anul trecut un milion de lei pentru refacerea parcului.

“Anul trecut au investit din propria iniţiativă un milion de lei din câştigul lor, pentru refacerea parcului. Nu-i laud. Este un gest cât se poate de normal pentru un brand ajuns top 5 mondial”, a mai afirmat fostul şef al Gărzii de Mediu.

Comenteaza