Untold și-a deschis Târgul de Crăciun. Iată programul activităților din weekend

Untold și-a deschis Târgul de Crăciun. Iată programul activităților din weekend

Mii de oameni au participat vineri seară la deschiderea „West Side Christmas Market”, Târgul de Crăciun din sectorul 6 al Capitalei.

O roată înaltă de 33 de metri şi un patinoar de 660 de metri pătraţi sunt atracţiile târgului din parcul Drumul Taberei.

Târgul s-a deschis la ora 18.00 cu un spectacol oferit de Gaşca Zurli şi un foc de artificii. Toate luminiţele de Crăciun au fost aprinse, la fel și o perdea luminoasă care i-a fascinat pe cei prezenți. Aceasta are peste 100 de metri şi a fost montată pe podul suspendat care traversează parcul Drumul Taberei.

Accesul la patinoar se face în oricare dintre zile, începând cu ora 10.00. O oră de dat pe gheaţă costă 20 de lei şi 25 de lei cu roata panoramică. Vinul fiert se vinde cu 10 lei, ţuica fiartă cu 10 lei, apa plată/minerală cu 8 lei, un suc costă 10 lei, iar ceai cald infuzie, ciocolată caldă și bere vor costa 10 lei, potrivit organizatorilor, potrivit libertatea.ro.

Cei mici vor găsi la „West Side Christmas Market” şi o căsuţă poştală specială, unde pot lăsa scrisori pentru Moş Crăciun, iar în ajunul Crăciunului se va organiza o tombolă.

Programul activităților în acest weekend:

  • sâmbătă, de la ora 19:00, pe scenă va urca Grupul Minisong, iar de la ora 20:00 va urca pe scenă cântăreața Iulia Dumitrache.
  • duminică, de la ora 19:00, la târg vor sosi colindătorii de la Corul Evia, urmați de Daniela Răduică, fostă concurentă la „Vocea României”.
  • Târgul de Crăciun „West Side Christmas Market” este organizat de UNTOLD în parteneriat cu Primăria Sectorului 6 și va fi deschis în perioada 25 noiembrie-27 decembrie, zilnic, între orele 12.00 și 23.00, iar accesul este gratuit.
Comenteaza