Unul dintre cei doi bărbați implicați în scandalul sângeros de la Jucu a murit

Unul dintre cei doi bărbați implicați în scandalul sângeros de la Jucu a murit

Fostul soț și actualul concubin al unei clujence au ajuns, joi seara, în stare gravă la spital, după un conflict izbucnit între cei doi, într-un local din Jucu, care s-a terminat cu înjunghieri.

Scandalul care a izbucnit joi seara într-un bar din localitatea Jucu de Sus s-a terminat cu un deces. Bărbatul care l-a înjunghiat pe actualul iubit al fostei soții a murit în această dimineață. Acesta s-a autoînjunghiat după incident, secționându-și artera femurală.

"Ambele persoane au fost investigate și au primit îngrijiri în Unitate de Primiri Urgente.

Agresorul, un pacient în vîrstă de 45 de ani a suferit un stop cardio respirator și un soc hemoragic, urmare a unei încercări de suicid prin secțiunarea arterei femurale s-a aflat în stare critică pe secția ATI, însă cu tot efortul medicilor, pacientul a decedat în aceasta dimineață.

Celălat pacient, victima agresiunii, un bărbat de 47 de ani a a prezentat multiple plăgi prin înjunghiere la nivelul toracelui și în regiunea subclaviculară. A suferit o intervenție chirurgicala, iar în acest moment se află în stare stabilă pe sectia ATI a spitalului, pentru monitorizare și tratament de specialitate", a declarat Doru Danciu, responsabilul de comunicare al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Potrivit surselor ZIUA de CLUJ agresorul l-ar fi urmărit, aseara, până la toaleta localului pe actualul iubit al fostei soții, unde l-ar fi electrocutat și înjunghiat, după care s-ar fi urcat în mașină și ar fi plecat. Ajuns în fața blocului unde locuiește, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă (detalii AICI).

Concubinul femeii, care fusese înjunghiat la toaletă, se află internat la Terapie Intensivă, cu multiple plăgi prin înjunghiere.

Comenteaza