Foto P U.S. Polo ASSN. a inaugurat primul magazin din regiunea de nord-vest, în Iulius Mall Cluj

Iulius Mall Cluj vine în întâmpinarea iubitorilor de fashion cu încă un brand de renume internațional, care să ofere o nouă experiență de shopping. Recent, U.S. Polo ASSN. a inaugurat primul său magazin din regiunea de nord-vest și propune articole vestimentare și de încălțăminte destinate întregii familii. Cu acest prilej, clienții se pot bucura de reduceri de până la 30% la toate produsele din magazin.

Retailerul de fashion U.S. Polo ASSN. a deschis primul său magazin din Cluj la etajul 1 din Iulius Mall. Fondat în 1890, U.S. Polo ASSN. face parte, în mod oficial, din Asociația de Polo American din Statele Unite (USPA) și reflectă stilul de îmbrăcăminte inspirat din acest sport în colecțiile sale. Brandul american urmărește să transmită publicului emoția sportului și să-l inspire, folosind linii surprinzătoare.

Noua locație, cu o suprafață de peste 130 mp, propune articole vestimentare casual, de înaltă calitate, destinate atât femeilor și bărbaților, cât și copiilor. Colecțiile se remarcă prin piese emblematice, care aduc influențe din sportul polo în orice garderobă și care sunt atemporale, datorită liniilor simple și culorilor specifice. Celebrele tricouri polo, cămășile moderne, puloverele călduroase, blugii confortabili și accesoriile în trend se regăsesc în noul magazin. Oferta este completată de articole de încălțăminte casual și sport.

Magazinul prezintă cel mai recent concept U.S. Polo ASSN. de design, cu o estetică modernă, minimalistă și simplă. Pentru a marca inaugurarea clienții beneficiază de discounturi de până la 30% la toate articolele din magazin.

U.S. Polo ASSN. este disponibil în peste 130 de țări, iar în România este prezent cu 13 magazine. În rețeaua de retail a companiei IULIUS brandul american se regăsește în Iulius Mall Cluj, Iulius Town și Palas.

Etichete
Comenteaza