Am să mă-ntorc bărbat…

Am să mă-ntorc bărbat…
Dat pe jumătate afară, Pantelică, aşa cum îi spun prietenii din PD, şi-a jurat în barbă ca peste un an să revină în calitate de şef la regia de stat, după ce liberalii vor fi fost maziliţi, pentru a-şi gusta răzbunarea.

îi va da afară pe toţi angajaţii care au colaborat cu PNL! E ca în melodia celor de la Vama Veche, “Am să mă-ntorc bărbat”…evident, dacă Pantelică se întâlneşte cu bărbăţia pe drum. Episodul trebuie însă descifrat şi într-o cheie mai serioasă şi are legătură, spun eu, cu infatuarea şi ciocoiala celor ajunşi pe funcţii şi la oala cu bani publici.

La fel de serios şi cert este că Pantelică, de care ne amuzăm aici, a devenit un personaj extrem de bogat în ultimii doi ani, iar procurorii lui Crin Bologa de la DNA nu sunt foarte fericiţi când aud că ar trebui să ancheteze un PD-ist.

Fireşte, constatăm că tupeul politic creşte exponenţial cu suma din conturi. Una peste alta, tot la capitolul ipocrizie, se disting tot pediştii clujeni care urlă ca din gură de şarpe că oamenii lor din structurile de făcut bani, de la Protecţia Consumatorului, de la IMM-uri, de la Autoritatea de Sănătate…etc sunt maziliţi ilegal de liberali pentru că sunt funcţionari publici.

Interesant, eu ştiam că funcţionarii publici sunt apolitici! Atenţie la nuanţe, dom’le deputat Daniel! în fine, peste un an când PD va reveni la oala cu miere, prevăd un cor de plângăcioşi îmbogăţiţi de la PNL zburaţi din funcţii.

Comenteaza