Apel umanitar: o familie greu încercată are nevoie de ajutorul vostru

Apel umanitar: o familie greu încercată are nevoie de ajutorul vostru
O familie greu încercată de soartă, care trăieşte într-o sărăcie cruntă, are nevoie de ajutorul vostru pentru a putea supravieţui. Ambii părinţi suferă de boli necruţătoare, iar unul din cei doi copilaşi este şi el grav bolnav.

La vârsta la care alţi copilaşi nu au nicio grijă, ei şi-au pierdut aproape orice speranţă la un trai mai bun. Se bucură însă de lucruri mărunte, neînsemnate pentru majoritatea celor din jur, precum un zâmbet oferit cu căldură sau o atât de banală fotografie.

Afecţiunile de care sufera cei doi părinţi reduc considerabil posibilitatea unui loc de muncă permanent, astfel că veniturile familiei sunt aproape inexistente. Alocaţiile celor doi micuţi şi pensia de handicap a băiatului sunt adesea singurele venituri, bani din care abia se descurcă să trăiască de pe o zi pe alta.

Tatăl copiilor suferă de diabet şi de o boală cardiacă gravă şi ar fi trebuit supus unei operaţii, însă lipsa banilor şi-a spus cuvântul, acest lucru nefiind posibil. Din nefericire, viaţa îi pune din nou la încercare: de curând soţia a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Pentru a ţine sub control boala i-a fost extirpat un ovar, însă din lipsa banilor a fost externată imediat după operaţie, la abia o zi distanţă. Boala s-a agravat şi se impune o nouă intervenţie chirurgicală, ale cărei costuri familia nu şi le permite.

Familia face un apel către aceia dintre dumneavoastră care au posibilitatea şi doresc să ofere un sprijin financiar. Orice gest, cât de mic, ar putea face o diferenţă mare în familia nevoiaşă.
Pe această cale, cei doi copilaşi, cât şi părinţii lor le mulţumesc din suflet celor care s-au mobilizat în preajma sărbătorilor de iarnă şi le-au întins o mână de ajutor, pentru a putea trece cu bine peste iarnă.

Donaţiile se pot face în contul: RO50BRDE050SV34946630500, deschis la BRD pe numele Lingurar Nicolae.

De asemenea, familia poate fi contactată la numărul de telefon: 0747768826.

Comenteaza