Atenție șoferi! Polei pe mai multe drumuri din județul Cluj

Atenție șoferi! Polei pe mai multe drumuri din județul Cluj

Mai multe drumuri județene din Cluj sunt afectate de polei. Autoritățile anunță că pe 28 de drumuri din județ se acționează cu material antiderapant.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

La această oră nu există drumuri judeţene pe care traficul rutier să fie blocat, dar circulaţia se desfășoară pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

De asemenea, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de polei.

Potrivit informațiilor transmise de Consiliul Județean Cluj, în cursul zilei de luni, 13 ianuarie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 59 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 19 utilaje.

Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi se acţiona pe 19 drumuri judeţene, cu 10 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 46,6 tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi zona de munte, în cursul zilei de luni, 13 ianuarie, s-a intervenit pe 9 drumuri judeţene, cu 5 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 3 drumuri judeţene, cu un utilaj. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 50 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de luni, 13 ianuarie, s-a intervenit pe 6 drumuri judeţene, cu un utilaj. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 6 drumuri judeţene, cu 8 utilaje.

În continuare, se acţionează cu utilaje și cu materiale antiderapante pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza