Atenție șoferi, polei pe mai multe drumuri județene. S-au folosit 427 de tone de material antiderapant

Atenție șoferi, polei pe mai multe drumuri județene. S-au folosit 427 de tone de material antiderapant

Mai multe drumuri judeţene din Cluj au fost afectate de fenomenul de polei din cauza temperaturilor negative înregistrate în cursul nopții. La această oră nu există drumuri blocate, dar circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.

Consiliul Județean Cluj informează că pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie se acționează în zona Huedin, Gilău şi Gherla pe 9 drumuri judeţene, cu 12 utilaje, fiind folosită o cantitate de 302 tone de material antiderapant.

Și pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte se acţionează la această oră inclusiv prin revizii, pe 3 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 90 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Dej nu a fost nevoie de intervenții în această dimineață, dar în cursul zilei de luni, 6 ianuarie, s-a intervenit pe 10 drumuri judeţene, cu 7 utilaje, fiind folosită o cantitate de 35 de tone de material antiderapant.

”În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă şi cu materiale antiderapante pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate” mai informează reprezentanții CJ Cluj.

Comenteaza