Atenționare MAE pentru o țară cu foarte mulți români! Este cod ROȘU

Atenționare MAE pentru o țară cu foarte mulți români! Este cod ROȘU
| Foto: capital.ro

Românii care călătoresc sau tranzitează Regatul Spaniei - Comunitatea Autonomă Andaluzia sunt atenţionaţi de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) că în zonă au fost emise, vineri, coduri roşu şi portocaliu de caniculă pentru perioada 11 - 13 august.

MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Spaniei - Comunitatea Autonomă Andaluzia că Agenţia Meteorologică locală - AEMET a emis coduri roşu şi portocaliu de caniculă, pentru perioada 11 - 13 august 2023.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Sevilla: +34954233243, +34954230947, +34954624053, +34954624070, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi numărul de telefon de permanenţă al Consulatului General al României la Sevilla: + 34648212169.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor web http://www.meteoalarm.org, http://sevilla.mae.ro/contact, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza