Călătorii din Gilău au obţiunut curse suplimentare pe liniile CTP / Vezi orarul acestora

Călătorii din Gilău au obţiunut curse suplimentare pe liniile CTP / Vezi orarul acestora
| Foto: http://tramclub.org/

CTP Cluj a suplimentat cursele din Zona Metropolitana. Mai exact, după discuțiile cu autoritățile din Gilău, vor fi suplimentate cursele pe liniile M51 și M52. 

"Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. are calitate de partener activ pentru discutiile cu autoritatile administraţiilor publice locale din Zona Metropolitana Cluj în ceea ce priveşte aspectele de dezvoltare a serviciului, în scopul de a coordona politicile şi acţiunile de interes general prin evaluarea fluxurilor de transport de persoane şi determinarea pe baza studiilor de specialitate a cerinţelor de transport.

Strategia de dezvoltare a serviciului de transport public presupune actualizarea periodica a programelor de transport în funcţie de necesităţile de deplasare ale populaţiei.

U.A.T Gilau sprijina, sustine si incurajeaza dezvoltarea serviciului de transport prin acordarea facilitatilor si subventiilor de transport inclusiv prin implementarea programului Vinerea Verde, cu respectarea legislaţiei fiscale în vigoare;

Tinand cont de sugestiiile transmise, incepand cu data de 03.04.2024:
- Linia M51 pentru zilele de sambata si duminica va fi suplimentata cu cinci curse (Orele de plecare din Gilau: 08:05, 12:50, 16:00, 17:45, 20:15 iar din Cluj-Napoca: 12:00, 17:00, 19:35, 21:00).

 -Linia M52 va fi suplimentata pentru zilele lucratoare, de luni pana vineri cu o cursa avand ora de plecare din Cluj-Napoca la 11:45 si de la Biserica Somesul Rece la ora 12:30. Pentru zilele de sambata si duminica vor fi alocate doua curse. Plecare din Cluj-Napoca la ora 05:30 si ora 16:00 respectiv din statia Uzina Electrica , Somesul Rece la orele 06:15 si ora 16:45.

Prin aceste masuri, speram sa contribuim eficient la cresterea mobilitatii cetatenilor din Zona Metropolitana Cluj", anunţă Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

 

Comenteaza