Cărţile pentru copii, Andreea și Luli, vândute în peste 110 milioane de exemplare

Cărţile pentru copii, Andreea și Luli, vândute în peste 110 milioane de exemplare
Recent, s-au lansat și în România două cărti în format omnibus, cărți care au ca și protagoniști îndrăgitele personaje Andreea și cațelușul ei Luli.

Încă din primii ani de viață, dezvoltarea armonioasă și educarea celor mici trebuie să fie una dintre principalele preocupări ale părinților, fapt pentru care mulți părinți iau în calcul varianta achiziționării de cărți și jocuri educative, menite să le stimuleze mintea, imaginația și abilitățile acestora, fiecare dintre aceste aspecte contribuind în mod direct la formarea caracterului și a personalității celor mici. Dacă în trecut, opțiunile părinților în ceea ce privește produsele educative erau destul de limitate, astăzi, cei mici se pot bucura de o gamă vastă de cărți și jocuri interesante și stimulative.

Este incontestabil faptul că din penița scriitorilor francezi au luat naștere unele dintre cele mai frumoase povești pentru copii, printre care amintim și colecția bestseller Andreea ( Martine în edițiile originale în limba franceză) care din anul apariției, 1954 și până în prezent s-au vândut într-un număr de 110 milioane de exemplare. Recent, s-au lansat și în România două cărti în format omnibus, cărți care au ca și protagoniști pe îndrăgitele personaje Andreea și cațelușul ei Luli.

"De curând, am lansat două cărți în format omnibus, astfel că personajul Andreea împreună cu cațelușul ei Luli au ajuns și la copiii din România. Fiecare dintre cele două cărţi conține un număr de 6 povestioare educative cu ilustrații încântătoare de Marcel Marlier. Acest personaj, împreună cu patrupedul ei este popular în întreaga lume, fapt pentru care, merită să fie cunoscut și de către publicul România" a explicat Horia Crișan, General Manager al magazinului online de carti copii Edituracrisan.ro.

Andreea și Luli - Povestiri de noapte bună, de citit sub clar de lună.

Cartea conține o serie de 6 frumoase poveștiri cu Andreea, fratele ei Andrei și poznașul lor cațel Luli. Această cărte conține povestiri frumoase precum: Arca lui Noe, Andreea l-a pierdut pe Luli, Vecinea mea vrăjitoarea, O zi de miercuri...altfel, Nopatea de Crăciun și Cadoul.

Andreea și Luli - Povestiri încântătoare, înainte de culcare.

Formatul acestei cărti este de asemenea constituit din 6 povestiri pentru copii cu aceeași protagoniști, Andreea, Andrei și cațelul Luli, iar aventurile lor fiind descrise în: Andreea la grădina zoologica, Andreea în avion, Dragoste pentru ponei, Hoțomanii din grădină, Îmi iubesc frățiorul! Dădaca.

În ambele cărți se vorbește despre elementele esențiale ale unei dezvoltări corespunzătoare ale celor mici, astfel că, prin aceste povestioare, copiii învață să aibă încredere în ei, să-și exprime emoțiile, gândurile și sentimentele fără teama, iî îndeamna să încerce lucruri noi, dar și să privească orice schimbare din viața lor ca pe nouă oportunitate.

Cu greu ne putem imagina generația actuală bucurându-se de micile placeri ale vieții, fiind mereu preocupați de televizoare, calculatoare sau alte dispozitive tehnologice moderne. Colecția Andreea reprezinta astfel o oportunitate în îndrumarea celor mici spre lumea cărților cu povești cu personaje și ilustrații minunate care să le arate o altă lume, o lume a aventurilor și a posibilităților infinite, atat de diferită de cea virtuala, o lume în care pot păși și se bucura doar acum.

 

Comenteaza