Ce culori poti sa asortezi impreuna cu o rochie albastra

Ce culori poti sa asortezi impreuna cu o rochie albastra

Rochiile albastre  sunt unele dintre cele mai versatile si elegante piese vestimentare din garderoba unei doamne sau domnisoare. Un articol care se bucura de o popularitate din ce in ce mai crescuta, o rochie albastra va poate ajuta sa alcatuiti un outfit stilat, indiferent ca participati la un eveniment special sau doar la o intalnire casual.

 

Insa una dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare este alegerea accesoriilor potrivite, cat si culoarea acestora. Accesorizarea va va permite sa completati tinuta si sa ii cresteti atractivitatea, de aceea trebuie sa selectati culorile potrivite pentru a va bucura de o eleganta si un stil aparte.

Ce culori se potrivesc cu o rochie albastra

Argintiu si auriu

Aceste culori se potrivesc excelent cu o rochie albastra de la JojoFashion, fiind de multe ori utilizate atunci cand se doreste o tinuta eleganta. Alaturi de o pereche de pantofi stilati, o curea in acelasi ton si nu in ultimul rand un set de bijuterii de argint sau aur, veti reusi sa creati fara efort un ansamblu distins, potrivit pentru evenimentele de seara si nu numai. Aveti de asemenea posibilitatea de a va accesoriza cu un clutch cu accente metalice, oferindu-va nu doar stil, ci si o functionalitate crescuta.

Culori pastelate

Pentru un look placut care sa va scoata in evidenta feminitatea, aveti optiunea de a alege culori precum lavanda, diferite tonuri de roz, verde si asa mai departe. Alaturi de o rochie albastra, aceste culori vor oferi tinutei un aspect delicat si o estetica atragatoare. Este important de mentionat ca in cazul culorilor puternice trebuie sa utilizati accesorii de dimensiuni mai mici si subtile pentru a nu distrage atentia de la rochie.

Rosu

Rosu este o culoare care se potriveste de minune cu rochiile albastre. Un cluch burgundy, o pereche de ochelari de soare cu o tonalitate asemanatoare sau orice alt accesoriu rosu poate fi ales pentru a complementa rochia si a va ajuta sa va exprimati personalitatea.

Nude

In cazul in care culorile puternice nu se potrivesc cu stilul personal, atunci aveti optiunea de a alege culoarea nude.  Aceasta va oferi un look clasic si elegant, fara sa distraga atentia de la rochie. Avand in vedere ca este o culoare neutra, se va potrivi de minune cu aproape orice nuanta de albastru, oferindu-va in acest fel o versatilitate mult mai ridicata in comparatie cu alte culori.

Maro

Desi in mod traditional aceasta culoare este des intalnita in accesorizarea tinutelor albastre barbatesti, maroul poate fi ideal chiar si pentru rochii. O nuanta mai deschisa la culoare va fi perfecta impreuna cu o rochie albastra, indiferent ca este vorba de pantofi, clutch sau curea.

Orice doamna si domnisoara stie cat de importante sunt accesoriile atunci cand se doreste completarea unei tinute. O rochie albastra poate beneficia foarte mult daca sunt utilizate culorile potrivite pentru geanta, pantofi sau bijuterii, marind substantial atractivitatea, dar si eleganta.

Indiferent de stilul personal, o rochie albastra accesorizata adecvat este o piesa ce trebuie sa faca parte din garderoba oricarei femei. Intra pe magazinul online al celor de la JojoFashion si vei gasi cateva modele de rochii in topate culorile.

Comenteaza