”Centura de diamant”. Doi jurnaliști au fost agresați când filmau acolo VIDEO

”Centura de diamant”. Doi jurnaliști au fost agresați când filmau acolo VIDEO
Centura Vâlcele - Apahida a absorbit sume uriașe din bani publici la Cluj, dar încă nu este gata. Nimeni nu este vinovat!

Nu ratați, astăzi, de la 18.10, pe RealitateaTV Cluj, un reportaj excepțional realizat de către Ion Novăcescu, împreună cu operatorul Alex Dascălu, despre "Centura de diamant a Clujului".

Subiectul a fost deschiderea numărului de vineri la ZIUA de CLUJ. Centura a absorbit sume uriașe din bani publici la Cluj, dar încă nu este gata. Nimeni nu este vinovat!O centură ce trebuia să coste 68 de milioane de euro, deja a sărit de 170 de milioane. Echipa Realitatea TV care a filmat pe centură și-a riscat viața, pentru că un italian care lucra acolo a încercat să răstoarne mașina celor doi jurnaliști în prăpastie.

Situația va fi dezbătută în platou de Ciprian Aron, împreună cu Ion Novăcescu și Tavi Hoandră. Prin telefon, de la București, va intra în emisiune și Rareș Bogdan.

 

DECLARAȚIE

"Am observat că se apropie o maşină. A oprit în spatele nostru, la circa 20 de cm şi a încercat să ne împingă cu maşina în prăpastia de la capătul podului. Apoi s-a apropiat în mod brutal, lovind în cameră şi strigând în italiană că nu avem voie să filmăm acolo"
Alex Dascălu, operatorul Realitatea TV Cluj agresat pe centură

Comenteaza