Cerceii supradimensionali – trendul verii 2017

Cerceii supradimensionali – trendul verii 2017
Indiferent de schimbările care se produc în lumea modei, cerceii reprezintă, încă din antichitate, cele mai feminine și uzuale accesorii.

Fiecare femeie în parte deține în arsenalul ei mai multe perechi de cercei, fiecare fiind potrivită unei ținute individuale sau a unei categorii de ținute. În prezentările de modă de la Milano, New York, Londra și Paris, bijuteriile și accesoriile colorate, în stiluri asimetrice și cu pietre supradimensionale au fost prezentate ca fiind trendul pentru primavară/vară 2017.

Chiar dacă nu fiecare femeie îmbrățișează acest nou trend, există soluții la fel de inedite și pentru iubitoarele stilului puțin mai clasic, mai cuminte, femei care vor să fie în ton cu moda însă acest stil nu este potrivit pentru personalitatea și gusturile lor.

Astfel că, dacă vrei să fii în ton cu moda, dar să nu ieși din zona ta de confort, am găsit în magazinul online de bijuterii din argint Janette.ro o întreagă categorie de Cercei din argint care, deși se încadrează perfect în acest nou trend, păstrează același stil clasic rafinat. Din acest magazin online de prestigiu poți să achiziționezi cele mai frumoase bijuterii și accesorii cu certitudinea că vei fii mereu în ton cu moda.  Iată astfel câteva modele perechi de cercei  din argint supradimensionali care se încadrează perfect în acest trend, cercei care se potrivesc fiecărei femei, indiferent de personalitate sau preferințele ei în materie de modă.

Cercei din argint Statement

Statement este cuvântul care descrie cel mai bine moda actuală. Acești  exceptionali cercei, supradimensionali, realizați din argint 925, cu un design cu motive florale și încrustați cu cristale sclipitoare sunt absolut necesari în arsenelul fiecărei femei, indiferent de trend. Accesorizarea unei ținute clasice cu o astfel de pereche de cercei supradimensionali este cea mai potrivită alegere deoarece combinația dintre cele două elemente va crea un efect inedit între simplitate și extravaganță.

Cercei din argint Bianca

Deși sunt încadrați în sfera cerceilor supradimensionali, această senzațională pereche de cercei din argint reprezintă definiția bunului gust. Acești cercei sunt realizați de asemenea din argint 925, cu efect vintage, design în formă ovală, foarte eleganți, decorați cu cristale de marcasită și mici perluțe sidefate. Alăturată unei ținute elegante de seara, această pereche de cercei supradimensionali va capta admirația tuturor celor din jur.

Cercei din argint Azee

Creativitatea și îndrăzneala sunt la modă! Puțină culoare nu strică niciodată chiar dacă avem o personalitate conservatoare. O alegere inedită dar totodată „cuminte" este constituită de această pereche de cercei din argint multicolori, cu pietre fațetate din zirconiu de diferite forme și detalii antichizate decorate cu cristale de marcasită, cercei care se potrivesc în egală măsură atât stilului casual cât și elegant.

Chiar dacă lumea modei se schimbă cu o rapiditate greu de urmărit, este bine de știut faptul că bijuteriile și accesoriile sunt realizate astfel încât fiecare femeie să se poate bucura de stilul ei propriu, ușor adaptat la trendurile actuale. Astfel că, aceste deosebite perechi de cercei din argint supradimensionali reprezintă compromisul dintre ineditul nou și elegantul stil clasic. 

Comenteaza