CFR demarează o campanie de curăţenie în trenuri

CFR demarează o campanie de curăţenie în trenuri
Compania de stat CFR Călători informează că în aprilie – luna curățeniei – a fost demarată campania "Trenuri curate – călătorii minunate", care se desfășoară la nivel național în trenuri și alte locații feroviare.

Campania constă în diferite acțiuni de curățenie și igienizare, se bazează pe eforturile comune ale feroviarilor, pasionaților de călătorii cu trenul și pasagerilor și are scopul de a oferi publicului un climat plăcut de călătorie.

„Merităm cu toții trenuri curate și călătorii de calitate. Dorinţa de schimbare nu stă într-un salariat, se regăsește în fiecare dintre noi şi porneşte de la valori individuale şi mentalităţi.

Sperăm că eforturile tuturor celor implicați vor fi apreciate şi respectate de către noi toți. Un tren curat înseamnă o călătorie civilizată. Numai împreună vom reuși!", a declarat directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes.

În ceea ce privește activitatea CFR Călători, campania înseamnă salubrizare/ reparații la vagoane, subansamble ale vagonului, zona salonului și acompartimentelor, peroane urcare şi culoar lateral, exteriorul cutiei vagonului, instalaţii electrice şi subansamble cu implicare în siguranţa circulaţiei.

Comenteaza