CFR îşi scoate la licitaţie, spre închiriere, spaţiile comerciale şi terenurile

CFR îşi scoate la licitaţie, spre închiriere, spaţiile comerciale şi terenurile
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunţat organizarea celei de-a şaptea etape de licitaţii publice pentru închirierea, la nivel naţional, a peste 1.100 de locaţii, proprietate privată a companiei.

Licitaţiile vor fi organizate în data de 28 ianuarie, la ora 09:00, la sucursalele regionale de cale ferată Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa. Acţiunea vizează închirierea a peste 1.100 de spaţii şi terenuri, în suprafaţă totală de 383.680,53 mp.

Spaţiile comerciale scoase de CFR SA pe piaţa imobiliară au o suprafaţă totală de 50.577 mp, iar terenurile de 333.103,53 mp şi se adresează tuturor categoriilor de agenţi economici care intenţionează să-şi extindă activităţile comerciale, administrative sau de prestări servicii la nivel local, regional sau naţional.

Locaţiile comerciale sunt situate în gări sau în proximitatea acestora şi pot fi închiriate şi de micii întreprinzători care analizează intrarea şi dezvoltarea unei activităţi comerciale pe piaţa locală.

"Sperăm ca în acest an piaţa imobiliară să intre pe un trend ascendent, iar dezvoltatorii economici să se alăture proiectului nostru de a îmbunătăţii activitatea comercială din gări, astfel încât să reuşim împreună să îmbinăm perfect calitatea produselor cu serviciile oferite călătorilor", a declarat Macarie Moldovan, director general al CFR SA.

În a doua jumătate a anului 2014, CFR a închiriat 502 locaţii pentru desfăşurarea de activităţi comerciale, 238 de spaţii în gări şi 264 de terenuri, în suprafaţă totală de 214.497,43 mp.

Comenteaza