CFR îşi scoate la licitaţie, spre închiriere, spaţiile comerciale şi terenurile din Cluj

CFR îşi scoate la licitaţie, spre închiriere, spaţiile comerciale şi terenurile din Cluj
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunţat organizarea celei de-a treia sesiuni de licitaţii publice pentru închirierea, la nivel naţional, a peste 1.000 de locaţii (spaţii şi terenuri), proprietate privată a companiei.

La cele opt licitaţii publice ce se vor organiza în 26 septembrie, începând cu ora 09:00, vor fi scoase pe piaţa imobiliară peste 1.000 de spaţii şi terenuri, cu o suprafaţă totală de 437.724 mp.

Spaţiile comerciale scoase de CFR SA pe piaţa imobiliară au o suprafaţă totală de 49.352 mp, iar terenurile 388.373 mp, şi se adresează tuturor categoriilor de agenţi economici, atât celor care încă nu s-au alăturat acestui proiect, cât şi celor care intenţionează să-şi extindă activităţile comerciale, administrative sau de prestări servicii la nivel local, regional sau naţional.

"Locaţiile comerciale sunt situate în gări, sau în proximitatea acestora, şi pot fi închiriate şi de micii întreprinzători care analizează intrarea şi dezvoltarea unei activităţi comerciale pe piaţa locală. Gările modernizate la standarde europene asigură agenţilor economici condiţiile optime pentru a-şi adapta ofertele de produse şi serivicii la cerinţele celor aproximativ 60 de milioane de călători, care tranzitează anual staţiile de cale ferată", au precizat reprezentanţii companiei.

Licitaţiile vor fi ţinute la sediile celor opt regionale de cale ferată: Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa.

Comenteaza