Ciocolată bio, uşor de făcut acasă. Vezi reţeta

Ciocolată bio, uşor de făcut acasă. Vezi reţeta

Ai poftă de ciocolată, dar vrei să consumi un produs sănător. Nimic mai simplu. Vezi reţeta pentru ciocolată neagră, uşor de făcut acasă.

Ingrediente 

– 60g unt cacao

– 80g unt cocos

– 3 linguriţe cacao sau praf de roşcove

– 1 lingurita nectar de cocos

Mod de preparare:

Adăugăm untul de cocos şi de cacao într-un vas şi le topim. Le amestecăm cu o linguriţă până ce capătă o culoare uniformă. Apoi adăugăm şi cele 3 linguriţe de cacao + nectarul de cocos. Amestecăm bine pentru a încorpora bine toate ingredientele. Apoi trasferam conţinutul într-o forma de facut bombonele în forma de inimioare sau într-o casoletă pătrată pentru a îi da forma unei ciocolate. Casoleta trebuie tapetată cu foaie de copt pentru a putea dezlipi ciocolata foarte uşor. Introducem conţinutul încongelator pentru 20 minute.

Comenteaza