P Cizme UGG – alegerea perfectă atunci când temperatura scade

Cizme UGG – alegerea perfectă atunci când temperatura scade

Venirea toamnei și răcoarea de afară te pot determina să faci în sfârșit curat în garderobă. Este momentul să pui deoparte hainele de vară (mai bine mai târziu decât niciodată) și să le înlocuiești cu pulovere calde de lână și bluze cu mâneci lungi.

Șlapii de vară, sandalele și balerinii trebuie lăsați și ei deoparte și să fie înlocuite cu cizme calde și confortabile. Și ce poate fi mai potrivit, dacă nu cizmele UGG, ideale atunci când scad temperaturile. Și acestea sunt personajul principal al acestei postări. Merită cumpărate sau nu? Triumful formei asupra conținutului? Sau poate unul dintre acele modele pe care trebuie să le ai în garderoba ta? Care este fenomenul pantofilor UGG?

Cizmele UGG – ce sunt?

Cizmele UGG, deși percepute de mulți ca pantofi nu foarte drăguți, merită să fie numite încălțămintea perfectă pentru cele mai mari înghețuri și le găsești pe https://answear.ro/m/ugg. Sunt rezistente la murdărie și nu lasă umezeala să intre. Datorită branțului dublu care asigură izolație termică și piele de oaie tăbăcită întoarsă cu perii înăuntru, piciorul (chiar gol) nu îngheață la temperaturi sub 30 de grade! Talpa antiderapantă este un avantaj suplimentar al celebrelor UGG-uri!

De asemenea (asemenea papucilor Crocs) cizmele UGG provoacă cele mai mari controverse. Ele pot fi prețuite în primul rând pentru confort, deși toată lumea recunoaște că este dificil să arăți stilat în UGG. Vedetele de la Hollywood precum Sienna Miller, Blake Lively sau Gwyneth Paltrow, care sunt fidele acestui tip de pantofi de ani de zile, cu siguranță nu iau în calcul acest lucru.

Brandul UGG a fost fondat în 1978 în California, deși însăși ideea de pantofi s-a născut în îndepărtata Australia. Și deși niciunul dintre aceste locuri nu este asociat cu o iarnă rece, celebrele UGG au devenit o parte permanentă a peisajului urban înzăpezit, precum și puloverele de iarnă de pe https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/pulovere-si-cardigane

Cizme UGG – alegerea perfectă atunci când temperatura scade

Când să începi să porți UGG?

Acești pantofi sunt renumiți pentru că îți mențin picioarele calde și îți țin de cald toată ziua. De fapt, pielea de oaie din care sunt cusute cizmele UGG are proprietăți termostatice. Datorită acestui lucru, picioarele vor fi confortabile, indiferent de temperatura exterioară.

Dacă scoți sau nu cizmele UGG din cutie depinde de modelul achiziționat. Ia în considerare și sezonul, temperatura și vremea de afară. Modelele cu ornamente din blană sunt o opțiune proastă pentru această vreme, mai ales dacă afară plouă abundent. De asemenea, nu este recomandat să porți pantofi de piele de căprioară. După o plimbare, cizmele UGG vor arăta neîngrijite, iar contactul regulat cu umiditatea le va afecta negativ proprietățile. Dacă pantofii sunt din piele, folosește o cârpă uscată după ploaie pentru a îndepărta umezeala.

Cizmele UGG se poartă pe vreme cu zăpadă. Dar din nou - ia în considerare țesătura și stilul de cusături. Pantofii cu paiete, mărgele sau ciucuri nu sunt potriviți pentru zăpadă. Pentru iarna cu zăpadă, este mai bine să alegi cizme UGG clasice discrete. Cumpără un model înalt pentru ca zăpada să nu îți intre în cizme dacă trebuie să mergi pe un drum care nu este curățat.

În ciuda controverselor constante, cizmele confortabile numite UGG au fost lideri de vânzări în industria încălțămintei de mulți ani. Vedetele și cele mai proeminente influencere au o slăbiciune pentru aceste cizme drăguțe și sunt dornice să cumpere modele noi, pe care să le poarte împreună cu cele 5 pulovere de toamnă la modă

Cizmele UGG sunt la apogeul popularității, iar acest lucru se datorează celebrităților de la Hollywood care și-au schimbat tocurile și platformele obișnuite cu cizme UGG confortabile și practice. În ciuda faptului că numele „UGG” provine de la acronimul „ugly shoes”, adică „pantofi urâți”, aceștia sunt iubiți și respectați de fashionistele din întreaga lume.

Etichete
Comenteaza