Clujul, plin de evenimente în weekend. Mesajul jandarmilor: Raportaţi faptele de natură antisocială

Clujul, plin de evenimente în weekend. Mesajul jandarmilor: Raportaţi faptele de natură antisocială
| Foto: IJJ Cluj

În judeţul Cluj vor avea loc în acest weekend o serie de evenimente, inclusiv în zona de munte. Jandarmii clujeni continuă acțiunile specifice de asigurare a ordinii și siguranței publice.

"În perioada 29 septembrie – 1 octombrie, pentru buna desfășurare a evenimentelor care vor avea loc pe raza județului Cluj și pentru un climat de siguranță în cadrul comunității, jandarmii clujeni continuă acțiunile specifice de asigurare a ordinii și siguranței publice.

În acest sens, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele care vor avea loc, dintre care amintim: ,,Raliul Clujului 2023”, ,,Sărbătoarea crescătorilor de animale”, ,,Endurocross Făgetul Ierii”, partida de handbal masculin dintre echipele CS Universitatea Cluj-Napoca și CSM Sighișoara, partida de rugby dintre echipele ,,U” Elbi Cluj-Napoca și CSA Steaua București.

Recomandăm participanților să respecte indicaţiile organizatorilor/forțelor de ordine, să evite conflictele de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii și să aibă grijă de bunurile personale.

În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială sau dacă aveți nevoie de ajutor, solicitați cu încredere sprijinul forțelor de ordine prezente sau apelați numărul unic de urgență 112.

Și în acest sfârșit de săptămână, jandarmii montani clujeni din Muntele Băișorii, Gilău și Călățele-Fântânele sunt alături de turiști, pregătiţi să acorde sprijin persoanelor aflate în dificultate în zona montană.

Vă recomandăm ca de fiecare dată când sunteți martori ai unor situaţii deosebite cum ar fi apariţia unor animale sălbatice, să sunați la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, să nu încercați să interveniți, să nu hrăniți animalele sălbatice şi să nu vă apropiați de ele pentru a le filma sau fotografia", a transmis INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN CLUJ.

Comenteaza