Clujul, sub cod galben de CANICULĂ! Vor fi temperaturi până în 35 de grade Celsius

Clujul, sub cod galben de CANICULĂ! Vor fi temperaturi până în 35 de grade Celsius

Începând de miercuri, la Cluj va fi valabil un cod galben de caniculă, timp de trei zile. Se vor înregistra temperaturi până la 35 de grade Celsius, însă sunt anunțate şi furtuni.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

România se confruntă cu primele valuri de căldură din acest an. Au fost emise primele avertizări de cod portocaliu şi cod galben de caniculă, care anunță temperaturi de până la 40 de grade Celsius la umbră. 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un Codul galben de caniculă valabil de miercuri, ora 12.00 până vineri la ora 20.00 în Vestul ţării. 

Judeţul Cluj se află sub cod galben de caniculă, spre deosebire de alte judeţe din Vest care au intrat deja sub cod portocaliu de caniculă. Miercuri, maxima la Cluj în timpul zilei va ajunge până la 33 de grade Celsius, fiind așteptate furtuni. Șansele de ploaie sunt de peste 60%, însă cerul va fi predominant însorit.

Dimineața, temperatura ajunge până la 30 de grade, iar șansele de ploaie se mențin. Noaptea, minima coboară până la 17 grade Celsius, iar cerul va fi senin spre parțial noros.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza