Concertele lunii februarie

Concertele lunii februarie
Ana Moura va cânta la Cluj în această lună. În România vine şi legendarul Charles Aznavour.

Interpreta de muzică fado Ana Moura va concerta la Sala Polivalentă în 28 februarie, la ora 20. O zi mai devreme, ea va urca pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, evenimentul făcând parte din turneul de promovare a celui mai recent album lansat de artista portugheză, "Moura". Ana Moura a mai fost la Cluj: ea a concertat prima dată în România în 2013, când a avut concerte şi la Bucureşti, respectiv Timişoara. Un alt concert a fost programat în decembrie 2014, în Capitală.

În capitală vine în februarie un nume de legendă. Charles Aznavour, fiu al unui cuplu de migranţi armeni, născut cu numele Charles Aznavourian, s-a născut pe 22 mai 1924, la Paris. Supranumit "Sinatra francez", Charles Aznavour a trebuit să lupte la începuturile carierei sale pentru a impune în mediul artistic talia, fizicul şi vocea lui atipice, înainte de a deveni celebru, începând cu jumătatea anilor '50. Este unul dintre cei mai simpatizaţi şi mai longevivi cântăreţi francezi, a apărut în peste 60 de filme şi a compus peste 1.000 de cântece, din care aproximativ 150 în limba engleză, 100 în italiană, 70 în spaniolă şi 50 în germană.

Pe 20 februarie, Viţa de Vie va susţine un concert aniversar, la Arenele Romane din Bucureşti. Pentru a marca sărbătorirea a 20 de ani ai trupei, vor fi incluse în playlist atât piese de pe primul album, cât şi demourile din 1996 care l-au precedat, dar şi piese noi, în primă audiţie, de pe albumul preconizat să apară în toamna lui 2016.

 

Etichete
Comenteaza