Coşul de fum care se pretează la întreaga gamă de combustibili

Coşul de fum care se pretează la întreaga gamă de combustibili

PERMETER - burlane din inox din gama premium.

Schiedel PERMETER este un cos de fum care face parte din gama premium de burlane inox si este prevazut cu un perete dublu cu sectiune circulara, fiind perfect adaptat evacuarii eficiente a gazelor de ardere provenite de la un semineu pe lemne sau de la un termosemineu care functioneaza pe baza de combustibili solizi (lemne, peleti, carbuni etc), lichizi sau gazosi.

Peretele exterior al acestuia se livreaza standard, fiind fabricat dintr-un material special de inalta tehnologie din otel galvanizat, vopsit in camp electrostatic, aspect care il ajuta sa reziste intr-o masura mai mare la zgarieturi sau socuri externe.

Cosul de fum se prezinta pe peretele exterior vopsit in culoare neagra, ce reuseste cu usurinta sa ofere un stil aparte, plin de eleganta si bun gust, tocmai potrivit pentru o locuinta dotata cu un semineu rafinat. Cei care aleg, de obicei acest cos de fum, nu isi doresc unul care sa arate ca si cosul industrial clasic din inox. Si pentru cabane sau case de vacanta, cosul Permeter negru este de asemenea o alegerea perfecta, incadrandu-se de minune si intr-o poveste de amenajare rustica sau traditionala.

Datorita materialelor din care este confectionat pe baza unei tehnologii inovatoare de ultima generatie, sistemul de cos de Permeter beneficiaza de o imbinare performanta a tubulaturii si de o accesorizare completa, realizate din otel inoxidabil special, prezentand in acelasi timp, avantajele unei greutati proprii extrem de reduse si o flexibilitate sporita la montaj, spre deosebire de cosurile de fum clasice. De natura polivalenta, acest tip de cos de fum se preteaza pentru intreaga gama de combustibili - lichizi, solizi sau gazosi, iar diametrul interior poate varia intre 150 mm si 200 mm.

Mai jos vom incerca sa descriem sumar cele mai importante avantaje competitive ale acestui produs, model de top in randul cosurilor de fum de pe piata, astfel:

- beneficiaza de un strat protector galvanizat, care il face imun la zgarieturi sau coroziune;

- datorita procesului de constructie si materialelor folosite in procesul de fabricatie cu grad     

  ridicat de izolare termica, temperatura exterioara se mentine la un nivel scazut si constant, 

  eliminand riscul de autoaprindere prin supraincalzire;

- tubul prevazut la interior este sudat cu cordon longitudinal laser pentru rezistenta in timp si  

  precizie;

- trebuie sa stiti ca la achizitionarea unui cos de fum Schiedel Permeter, beneficianti de garantie extinsa de pana la 10 ani.

Sistemul de cos de fum din inox negru cu diametru de 200 mm este format din urmatoarele urmatorele:

- Colector condens PERMETER 25/200 Negru

- Racord fum 90 gr 25/200 Negru

- Element tubulatura 250mm 25/2000 Negru

- Element tubulatura 1000mm 25/200 Negru

- Colier fixare 200 Negru

- Element terminal conic 25/200 Negru

Pefoc.ro este una dintre cele mai renumita firme de seminee din Romania, avand un stoc de peste 6000 de seminee si accesorii, la preturi avantajoase: de la seminee pe lemne, seminee clasice sau moderne, si pana la seminee electrice sau soba tip semineu care se pot conecta la sistemul de incalzire al casei, la sobe pe lemne, cosuri de fum profesionale, focare semineu, burlane si multe alte accesorii pentru constructia semineului perfect.

Comenteaza