CTP Cluj SUPLIMENTEAZĂ autobuzele care deservesc liniile M21 și M26

CTP Cluj SUPLIMENTEAZĂ autobuzele care deservesc liniile M21 și M26

CTP Cluj intenționează ca din 23 noiembrie să suplimenteze numărul autobuzelor care deservesc liniile M21 și M26 și să ajusteze orarul de circulație.

„Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA, in calitate de participant la trafic si prin colaborarile proactive cu primariile din zona Metropolitana, doreste sa devina un instrument de fluidizare a traficului.

In ultimele saptamani, lucrarile la carosabil, conditiile meteo, cat si comportamentul de multe ori imprevizibil al participantilor la trafic au afectat gradul de predictibilitate al timpilor de deplasare, in special pe traseele de Floresti si nu au fost rare momentele in care au fost trimise vehicule de rezerva pentru a reduce timpul de asteptare din statii.

Pentru a reduce neplacerile cauzate de ambuteiajele zilnice de pe relatia Floresti – Cluj-Napoca, in special intre orele 6:20–8:00 si pentru a creste gradul de predictibilitate a programelor de circulatie, incepand cu data de 23.11.2022 Compania de Transport Public Cluj-Napoca suplimenteaza si ajusteaza graficele de circulatie ale liniilor M21 si M26 la noile conditii de trafic". 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza