Cum se anunță vremea în Cluj? Prognoza meteo pentru săptămâna 12-18 februarie

Cum se anunță vremea în Cluj? Prognoza meteo pentru săptămâna 12-18 februarie
| Foto: playtech

Clujenii sunt avertizați să se pregătească pentru o săptămână variată din punct de vedere meteorologic, cu precipitații și fluctuații ale temperaturii în intervalul 12-18 februarie.

Luni, 12 februarie, vremea va fi caracterizată de averse în timpul după-amiezii, cu temperaturi maxime de 14°C și minime de 6°C. Vântul va fi ușor, suflând cu o viteză de 6 km/h din est.

Marți, 13 februarie, se prognozează ploi ușoare, iar termometrele vor indica maxime de 8°C și minime de 0°C. Vântul va avea direcția nord-vest și va avea o viteză de 18 km/h.

Miercuri, 14 februarie, cerul va fi parțial înnorat, iar temperaturile vor oscila între 7°C și -1°C. Vântul va veni din nord-vest cu o viteză de 16 km/h.

Joi, 15 februarie, vremea va rămâne predominant parțial înnorată, cu temperaturi maxime de 8°C și minime de -1°C. Vântul va sufla din nord-nord-vest cu o viteză de 9 km/h.

Vineri, 16 februarie, cerul se va menține parțial înnorat, iar temperaturile vor fi cuprinse între 9°C și -1°C. Vântul va avea direcția est-sud-est și o viteză de 10 km/h.

Sâmbătă, 17 februarie, se așteaptă un cer parțial înnorat, cu temperaturi maxime de 10°C și minime de 1°C. Vântul va sufla ușor din est cu o viteză de 8 km/h.

Duminică, 18 februarie, vremea va fi în mare parte înnorată, iar temperaturile vor oscila între 10°C și 1°C. Vântul va avea direcția nord-nord-est și va avea o viteză de 7 km/h.

Astfel, este recomandat ca locuitorii din Cluj-Napoca să fie pregătiți pentru o variație a condițiilor meteorologice și să se adapteze corespunzător în funcție de acestea pentru a asigura confortul și siguranța în activitățile lor zilnice.

Comenteaza