Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion. Prognoza meteo pe 4 săptămâni

Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion. Prognoza meteo pe 4 săptămâni

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Șansele de a avea parte de zăpadă pe perioada sărbătorilor de iarnă sunt mai mari la munte. Iată cum arată prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni:

Săptămâna 11 - 18 decembrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale.

Săptămâna 18 - 25 decembrie 2023

Temperatura aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile, cu posibilitatea unui uşor deficit în regiunile vestice şi nord-vestice.

Săptămâna 25 decembrie 2023 - 1 ianuarie 2024

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă uşor excedentară în cea mai mare parte a ţării.

Săptămâna 1 - 8 ianuarie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi uşor excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele nordice.

loading...
Comenteaza