Cum va fi vremea în iunie 2023. Nu scăpăm de ploi

Cum va fi vremea în iunie 2023. Nu scăpăm de ploi

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo până în 19 iunie 2023, respectiv pentru următoarele patru săptămâni.

Prognoza meteo pentru săptămâna 22-29 mai 2023
Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi local excedentar în Dobrogea, în regiunile sud-vestice și în zona Carpaților Occidentali, iar în rest va fi în general deficitar, mai ales în regiunile nordice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 mai - 5 iunie 2023
Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele intracarpatice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 5-12 iunie 2023
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice și în zonele montane, dar și local deficitar în cele nordice și centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 12-19 iunie 2023
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza