Cum va fi vremea în primele zile de toamnă. Prognoza meteo până la sfârșit de septembrie

Cum va fi vremea în primele zile de toamnă. Prognoza meteo până la sfârșit de septembrie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Meteorologii estimează că în următoarele patru săptămâni temperaturile vor fi cele normale perioadei în toate regiunile țării, dar luna septembrie va veni cu ploi. Iată prognoza pe următoarele patru săptămâni:

 
Săptămâna 23 - 30 august

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în extremitatea de nord, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

 
Săptămâna 30 august - 6 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

 
Săptămâna 6 - 13 septembrie

Temperaturile medii se vor situa în limitele climatologice ale perioadei, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 13 - 20 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general excedentar în regiunile sudice, sud-estice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza