Cum va fi vremea în ultimele zile de vacanţă

Cum va fi vremea în ultimele zile de vacanţă
Vremea va fi în continuare în general frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii septembrie.

Urmatorul interval va aduce o vreme în general frumoasă pe aproape întreg teritoriul ţării.

Joi vremea va fi în general frumoasă în toată ţara, cu un cer variabil spre mai mult senin, şi caldă pentru prima decadă a lunii septembrie.

Maximele termice vor fi situate în general între 25 şi 30 de grade în Transilvania şi Maramureş, 27-32 de grade în Banat şi Crişana, 28-33 de grade în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi 27-32 de grade în Moldova.

Vineri vremea rămâne frumoasă şi deosebit de caldă în toate regiunile ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 26 si 31 de grade în Transilvania şi Maramureş, 27-32 de grade în Banat şi Crişana, 28-33 de grade în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi 27-31 de grade în Moldova.

În weekend, potrivit prognozei ANM, vremea va fi în general frumoasă la nivelul intregii ţări, cu un cer mai mult senin. Temperaturile maxime vor fi situate în general intre 27 si 32 de grade în toată ţara, atat pe parcursul zilei de sâmbătă cât şi duminică, cu cele mai scăzute valori aşteptate în depresiunile din estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei, iar cele mai ridicate în Lunca Dunarii.

În Cluj-Napoca, în următoarele zile, vremea va fi frumoasă, cu cer în general senin. Maximele termice vor fi situate în general între 27 şi 29 de grade, iar minimele între 13 şi 14 grade.

Comenteaza