Foto Două adolescente din Cluj, date dispărute. Au plecat de acasă și nu s-au mai întors

Două adolescente, de 13 și 14 ani, sunt căutate de polițiștii clujeni, după ce au plecat voluntar de la domiciliu și nu s-au mai întors.

Astfel, în cursul zilei, poliţia a fost sesizată  cu privire la faptul că la data de 20 iulie 2021, Bănuț Ramona Daniela, în vârstă de 13 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. 

SEMNALMENTE - înălțime aproximativă 1.60 m, constituție astenică , păr brunet și lung, ochi căprui. Nu se cunoaște vestimenția purtată de minoră la momentul plecării. 

Două adolescente din Cluj, date dispărute. Au plecat de acasă și nu s-au mai întors

De asemenea, poliţia a fost sesizată  cu privire la faptul că la data de 27 iulie2021, în jurul orei 13.00, GAJI ANDREEA SORINA NICOLETA, în vârstă de 14 de ani, din  localitatea Cămărașu, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE - înălțime aproximativă 1.45m, greutate 42 de kg, ochi verzi, părul șaten deschis, lungime medie. Este posibil ca la momentul plecării aceasta să fi fost îmbrăcată cu tricou și colanți de culoare neagră.

Două adolescente din Cluj, date dispărute. Au plecat de acasă și nu s-au mai întors

Dacă le vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

loading...
Comenteaza