Advertorial Şeminee cu eficienţă termică de ultimă generaţie

Şeminee cu eficienţă termică de ultimă generaţie

Şemineele modulare pe gaz, reprezintă o soluţie stilată pentru înfrumuseţarea unui spaţiu în aer liber.

În prezent, trăim apogeul tehnologic al generaţiei noastre. Avansul tehnologiilor moderne nu a ocolit nici universul solutiilor de incalzire, mai ales ca nimeni n-ar fi crezut acum cativa ani ca vom ajunge sa ne permitem cu usurinta si la costuri mai mult decat rezonabile, sa instalam un semineu cu foc adevarat, afara, in confortul propriei noastre gradini, terase sau chiar pe un balcon, la bloc. Prietenii nostri de la SemineeSibiu.ro ne prezinta o serie de seminee de exterior pe cat de inovatoare, pe atat de spectaculoase.

Acum nu mai este nevoie de un semineu pe lemne sau de o soba pe lemne pentru a experimenta seri perfecte de toamna, primavara sau vara tarzie, petrecute la lumina si caldura focului. Cu ajutorul semineelor speciale de exterior, care functioneaza pe baza de bioethanol, gaz, GPL sau peleti, te poti bucura de aceleasi momente inedite, respirand aerul curat de afara.

Semineele modulare pe gaz, reprezinta o solutie stilata pentru infrumusetarea unui spatiu in aer liber. Sunt ideale intr-un cadru festiv sau pe terasa unui restaurant, conferind o nota de eleganta in timpul unei petreceri sau in timpul servirii mesei. Sunt disponibile in variante moderne de culoare alba sau neagra, fiind dispuse cu panouri negre si laterale din sticla. Unul dintre avantajele principale este constituit de faptul ca in timpul arderii, nu se produce zgomot, miros sau fum.

Cunoscute sub denumirea de bioseminee, acestea ard cu flacara adevarata datorita gelului ecologic turnat in rezervorul special. Disponibile intr-o paleta diversificata de marimi, forme si culori, sunt facil de intretinut si extrem de versatile, putand fi montate inclusiv pe o masa in aer liber sau direct pe iarba din curte. Se bucura de o candoare deosebita, efect generat de arderea ambientala a flacarilor, fara efectele deranjante ale fumului sau mirosului. Pentru cei interesati, bioethanolul este un combustibil 100% ecologic, provenit dintr-o sursa regenerabila prin fermentarea componentelor de zahar si amidon din plante (trestie de zahar, cereale, porumb, cartofi, lapte, orez, struguri, sfecla). Arderea acestuia este curata si genereaza vapori de caldura, apa si dioxid de carbon, contribuind astfel si la imbunatatirea umiditatii aerului.

Finalul articolului nostru ne face cunostinta cu o gama inovativa de seminee pe peleti Torch ce reprezinta o solutie decorativa si perfect functionala, ce contribuie la crearea unei atmosfere de neuitat atunci cand este montat la exterior. Poate fi accesorizat cu lemne ceramice sau pietre decorative si se potriveste atat in terasele sau gradinile locuintelor, cat si in restaurantele dichisite cu terasa exterioara. Bucurandu-se de posibilitatea ancorarii direct in podea, semineul de exterior Torch, functioneaza pe baza de peleti cu diametrul de 6 mm, intr-un rezervor cu capacitatea de 5 kg ce permite arderea continua, vreme de aproximativ 4- 5 ore.

Daca te-am convins de beneficiile semineelor de exterior si esti hotarat sa dai o sansa acestei solutii de incalzire inedite si pline de stil, expertii de la Seminee Sibiu sunt disponibili pentru sugestii, intrebari sau consultanta specializata, astfel incat tu sa iei cea mai buna decizie pentru locuinta sau afacerea ta.

Comenteaza