FĂRĂ APĂ potabilă timp de 12 ore, pe mai multe străzi din Cluj-Napoca. Stocați apa necesară acestui interval

FĂRĂ APĂ potabilă timp de 12 ore, pe mai multe străzi din Cluj-Napoca. Stocați apa necesară acestui interval

Compania de Apă Someș S.A a programat pentru marţi 19 iulie lucrări de întreținere la reţeaua publică de alimentare cu apă. Timp de 12 ore nu va fi apă potabilă pe mai multe străzi din Cluj-Napoca şi în localitatea Pădureni. 

În vederea efectuării unor lucrări PROGRAMATE de întreținere la reţeaua publică de alimentare cu apă, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, în data de marți, 19 iulie 2022, după cum urmează:

Localitatea: CLUJ-NAPOCA - Strada/Lista străzilor afectate:
Str. Pomet; str. Valea Fânațelor – parțial (Livada); str. Corneliu Medrea; str. Oașului între str. Pomet și str. Valea Chintăului; str. Traian Dorz; str. Nicolae Moldoveanu; str. Costache Ioanid; str. Richard Wurmbrandt; str. Terra; str. Florilor; str. Dealul Fânațelor; str. Valea Chintăului (cătun);
Interval orar afectare furnizare serviciu: între orele 07:00-19:00

Localitatea: PĂDURENI
Interval orar afectare furnizare serviciu: între orele 07:00-19:00

Compania de apă îşi roagă clienții să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.

”În cazul întreruperilor datorate unor lucrări PROGRAMATE, clienții din zonele afectate sunt anunțați cu cel puțin 24 h înainte prin publicare pe website, facebook și anunț în mass-media. În cazul clienților care au furnizat un număr de telefon mobil, se transmite o notificare prin SMS.

Recomandăm insistent tuturor clienților și utilizatorilor să transmită pe email cassa@casomes.ro numărul de telefon mobil în vederea introducerii în baza de date a Companiei pentru a fi notificați prin SMS în cazul întreruperilor programate ale alimentării cu apă”, a transmis serviciul clienți al CASSA.

Comenteaza