Frig la final de martie, Martie începe cu temperaturi uşor mai mari decât cele specifice perioadei

Frig la final de martie, Martie începe cu temperaturi uşor mai mari decât cele specifice perioadei

Meteorologii anunţă temperaturi mai ridicate decât cele normale săptămâna viitoare şi mai scăzute în ultima săptămână din februarie. în timp ce luna martie începe cu temperaturi uşor mai mari decât cele specifice perioadei, în toate regiunile ţării.

Săptămâna 08.02.2021 – 15.02.2021 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în extremitatea de sud a ţării. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea vestică a ţării, dar mai ales în zonele montane din vest şi nord, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 15.02.2021 – 22.02.2021 

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Săptămâna 22.02.2021 – 01.03.2021 

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, mai ales în nord-est. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil uşor deficitar în regiunile nordice.

Săptămâna 01.03.2021 – 08.03.2021 

Mediile valorilor se vor situa uşor peste cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Comenteaza