Funcții noi pe WhatsApp. Ce poți face în aplicație

Funcții noi pe WhatsApp. Ce poți face în aplicație
| Foto: Mykola - Depositphotos.com

Două noi actualizări apar în WhatsApp. De acum încolo va fi posibilă eliminarea apelurilor de la numere necunoscute, iar controlul confidenţialităţii se modifică.
 

Prima este o funcţie menită să ofere şi mai multă securitate şi control pentru apelurile primite. Funcţia ajută la filtrarea automată a spam-ului, a escrocheriilor şi a apelurilor primite de la persoane necunoscute, oferind o protecţie mai mare. Aceste numere nu vor face să sune telefonul, dar vor fi vizibile în lista de apeluri.

Noua setare se numeşte „Silence Unknown Callers” şi poate fi găsită la secţiunea „Privacy”.

Iar pentru a face cunoscută noua funcţie, a fost introdusă verificarea confidenţialităţii, astfel încât toată lumea să cunoască opţiunile de protecţie disponibile pe WhatsApp. Funcţia ghidează utilizatorii, pas cu pas, prin cele mai importante setări de confidenţialitate, pentru a alege nivelul corect de protecţie.

Prin selectarea „Start Control" în setările de confidenţialitate, ei vor accesa diferite niveluri de confidenţialitate menite să consolideze securitatea mesajelor, apelurilor şi a informaţiilor personale.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza