Gerul încurcă traficul feroviar. Trenurile au întârzieri de până la 60 de minute

Gerul încurcă traficul feroviar. Trenurile au întârzieri de până la 60 de minute
Frigul năpraznic ce s-a abătut asupra întregii țări și-a pus amprenta și asupra traficului feroviar, astfel că trenurile de călători circulă în condiții de iarnă.

Conducerea CFR Călători informează că din cauza temperaturile extrem de scăzute,  garniturile pot ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 30 şi 60 de minute. 

"Menţionăm că pe reţeaua feroviară interoperabilă nu sunt linii de cale ferată închise, însă personalul feroviar verifică componentele infrastructurii (şine, macazuri, linii de contact) în staţii şi în linie curentă, astfel încât să se intervină şi să se remedieze orice posibilă defecţiune tehnică", au precizat ei. 

În aceste condiții, călătorilor li se recomandă ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să se deplaseze. De asemenea, pasagerii care doresc să renunţe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor sau a călătoriilor pentru parcursul neefectuat.

 

 

Comenteaza