Google+, concurentul Facebook. Ce funcţii are în plus

Google+, concurentul Facebook. Ce funcţii are în plus
”Like”-ul de pe Facebook este înlocuit cu ”+1”.

Google a introdus butonul +1 care este alternativa la butonul "Like" de la Facebook. Dacă marchezi cu 1 o pagină aceasta va apărea în profilul tău de pe Google +.

Google Circles - o variantă îmbunătăţită a listelor de pe Facebook, mult mai uşor de administrat care pot fi create fără bătaie de cap.

Google Hangouts - un videochat între două sau până la zece persoane, seamănă cu Circles, dar este strict pentru interacţiune pe moment. Aceasta este o funcţie pe care Facebook nu o oferă în prezent.

Google Stream şi Sparks - un fel de news feed doar că are grijă de interesele tale (evident va lua şi din informaţiile stocate de Google în functie de căutările tale şi +1) şi îţi afişează doar ceea ce te interesează. Sparks seamănă cu #hashtag-urile Twitter. Stream se axează pe viaţa personală, update-uri video, text şi foto ale prietenilor, familie, iar Sparks este pentru consumatorii de media, ştiri etc.

Ar mai fi de menţionat că Google lucrează în prezent la Google Games, o platformă socială de online gaming care va fi implementată în Google Plus.

 

Comenteaza