Horoscop 10 octombrie 2022. Zodiile care trebuie să evite cearta

Horoscop 10 octombrie 2022. Zodiile care trebuie să evite cearta

Horoscopul zilnic pentru data de 10 octombrie 2022 aduce vești mai puțin bune pentru unii nativi.

BERBEC

Starea de agitație de ieri se va prelungi și astăzi și în continuare poți fi irascibil, mai ales că vei fi supus unor provocări în plan personal care să determine schimbări în viața ta. Nu te grăbi să iei decizii și încearcă să-ți controlezi atitudinea în raport cu ceilalți pentru a nu-ți strica relațiile.

TAUR

Săptămâna nu începe cu o stare de spirit prea bună și s-ar putea să te simți obosit, agitat pe interior și îngândurat. Încearcă să cauți liniștea și relaxarea, să nu te suprasoliciți și să nu lași gândurile negre să te acapareze.

GEMENI

S-ar putea să ai parte de niște dezamăgiri din partea prietenilor, mai ales dacă îți făcusei niște planuri cu aceștia. Nu este exclus să-ți sară țandăra și să le faci niște reproșuri dure. Pe de altă parte, în relația cu persoana iubită ai tendința de a fi mult prea îngăduitor.

RAC

Se întrevăd conflicte cu superiorii, în special din cauza unor situații mai vechi, nerezolvate, pe care acum le vei scoate la suprafață. Încearcă să nu iei decizii profesionale majore și caută sprijinul și sfaturile celor dragi. De data aceasta, familia îți poate fi un sprijin important.

LEU

Cu greu te scoate cineva din ideile tale și tendința ta va fi să-ți impui teoriile și principiile de viață și celorlalți. De aici și până la conflicte va fi doar un singur pas. S-ar putea să te lupți pentru dreptate, pentru adevăr, însă asigură-te cu probe că tu le deții.

FECIOARĂ

Se întrevăd probleme financiare, posibil legate de o datorie sau plată, oricum un context pe care nu-l poți administra singur, ci în care depinzi de ceilalți. Configurația astrologică te susține să cauți cele mai bune variante și soluții pentru a rezolva nemulțumirile.

BALANȚĂ

În continuare contextul astrologic în plan relațional este tensionat și s-ar putea ca certurile cu partenerul de viață să degenereze. Atitudinea ta în raport cu ceilalți va oscila foarte mult și asta îi poate îndepărta. Din punct de vedere profesional, nu este o zi buna pentru negocieri și semnări de contracte.

SCORPION

Nu te simți în apele tale și s-ar putea ca o problemă de sănătate ignorată să îți dea bătăi de cap. În plus, și la locul de muncă ai un randament scăzut, te simți obosit și nu te poți concentra prea bine pe sarcinile pe care le ai de rezolvat.

SĂGETĂTOR

O serie de frustrări sentimentale, regrete, compromisuri și resentimente pot ieși la suprafață astăzi și s-ar putea să nu mai fii dispus să continui o relație, mai ales dacă aceasta se află la început. S-ar putea să faci niște reproșuri destul de dure partenerului.

CAPRICORN

Relațiile cu familia sunt în continuare încordate și nu este exclus ca astăzi să se spună lucruri dureroase care pot răci relațiile cu cei dragi. Ai grijă la orgolii și ambiții, la frustrări și nemulțumiri mai vechi pe care acum nu vei ști să le gestionezi.

VĂRSĂTOR

Dialogul cu cei din jur este și astăzi tensionat, încărcat de reproșuri și poți folosi cuvinte dure care să rănească și să strice relații cu cei din jur. Ai grijă ce spui sub impulsul momentului pentru că s-ar putea să nu mai poți remedia ulterior.

PEȘTI

Se întrevăd nemulțumiri financiare, probleme legate de o sumă de bani care nu-ți intră în conturi sau cheltuieli prea mari pe care trebuie să le faci și care îți dau peste cap bugetul. S-ar putea să amâni niște planuri din cauza lipsurilor financiare.

sursă: playtech.ro.

Comenteaza